![Chalota dorada (100 g) en cuartos Chalota dorada (100 g) en cuartos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00c047cdb097e0a82e5a9a4bce644d24/Derivates/a2519acb524166e1ad7d3ac25fd16259c583525a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de aceite de oliva
- 5 g de mantequilla
- 100 g de chalotas en cuartos a lo largo
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 12.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chalota caramelizada (100 g) en cuartos
25min
Calabacín dorado (100 g) en mitades
15 Min
Chalota dorada (350 g)
20min
Chalota dorada (250 g)
20min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15 Min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 Min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20min
Pimientos dorados (100 g)
15 Min
Cebolla caramelizada (100 g)
25min
Bastones de calabacín dorados (100 g)
15 Min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Pimientos dorados (400 g)
25min