Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- 125 gramů mléka
- 250 gramů chlebové mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- hladká mouka, na pomoučení
- 4 sušená rajčata, v oleji, scezená
- 8 vypeckovaných zelených oliv
- hladká mouka pro posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 2119 kJ / 567 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 94 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Moravské koláče
3 Std.
Zeleninová dochucovací pasta
45 min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Masová dochucovací pasta
45 min
Cuketové koláčky s nivou
3h 10 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20min
Houbové muffiny
40 min
Rustikální chléb
2h
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Brak ocen
Plněné středomořské bagety
3h 10 min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1 Std. 40 Min