![Pudín de pan de muerto y cajeta Pudín de pan de muerto y cajeta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/372451CB-9D66-4D39-8596-7D1E0DA35250/Derivates/66283D87-905B-47B0-B1BE-03B7DA1DC2D9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pudín
-
4
panes de muerto, chicos
lub 2 panes de muerto, medianos - 750 g de leche
- 6 huevos
- 250 g de cajeta
Salsa de cajeta
- 80 g de azúcar
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de fécula de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1012 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate para dos
30 Min
Pastel imposible al vapor
2 Std. 40 Min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20 min
Tarta de requesón y canela
1 Std.
Pastel de invierno decorativo
3 Std. 25 Min
Pastel de frutas con ron
1 Std. 20 Min
Helado de chocolate
12sa
Gelatina de mango
15 Min
Mil hojas de higos
45min
Pay de limón con galletas
12sa
Panqué de nuez
50 Min
Pudín de pan
3h