Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pudín
-
4
panes de muerto, chicos
lub 2 panes de muerto, medianos - 750 g de leche
- 6 huevos
- 250 g de cajeta
Salsa de cajeta
- 80 g de azúcar
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de fécula de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1012 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz con leche
3 Std.
Flan de pueblo español
1h
Betún de chocolate
10min
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Pay de limón con galletas
12h
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Galletas navideñas de especias y semillas
45 min
Frangipan de almendra
15min
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Flan de queso crema
4h