
Urządzenia i Akcesoria
Beef Pot Pies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
rosemary1 sprig
-
sirloin steak trimmed, cubed (1 in.)25 oz
-
shallots halved6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)4 oz
-
celery sliced (½ in.)4 oz
-
butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
frozen peas thawed5 oz
Pastry Dough
-
all-purpose flour10 oz
-
unsalted butter frozen, diced (¼ in.)4 oz
-
large eggs divided3
-
salt½ tsp
-
ice water2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
733 kcal /
3067 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
973 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Noodle Soup
50 min
Chicken Stock Paste
45 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Mini Chicken Pies
1 godz. 35 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Pancakes and Waffles
40 min