
Urządzenia i Akcesoria
Croissants recheados com creme de chocolate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 unidades
Składniki
Massa
-
leite80 g
-
manteiga à temperatura ambiente100 g
-
açúcar50 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
ovos2
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
-
sal1 c. chá de
Creme de chocolate
-
açúcar mais q.b. p/ polvilhar25 g
-
avelã50 g
-
chocolate p/ culinária100 g
-
natas50 g
-
vagem de baunilha só as sementes½
-
gema de ovo p/ pincelar1
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
371 kcal /
1551 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia