蔬菜咖喱
TM6

蔬菜咖喱

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 200 克 胡萝卜 ,切丝
  • 150 克 甜豌豆 ,切片(见要诀)
  • 120 克 新鲜豌豆仁 ,去豆荚
  • 200 克 红甜椒 ,切条
  • 40 克 橄榄油
  • 2 茶匙 咖喱粉
  • 80 克 洋葱 ,切片
  • 3 个 蒜头 ,切薄片
  • 300 克 京葱 ,切片
  • 30 克 酱油
  • 2 小撮 盐 ,调味用
  • 3 小撮 胡椒粉 ,调味用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
584.5 kJ / 139 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
5.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
7.5 g
Sód
542 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy