Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 块根茴香 ,和叶子一起,一切四
- 1 个 橙 ,去皮,取肉,装饰用
- 3 枝 新鲜欧芹 ,取叶
- 20 克 特级初榨橄榄油
- 15 克 苹果醋
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 10 克 黄色无核小葡萄干
- 15 克 松子,烤熟的
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 478 kJ / 114 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 616.7 mg