Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g bacon afumat, felii
- 3 fire frunze de pătrunjel proaspăt
- 450 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 150 g smântână lichidă, min. 30% grăsime
- 1 lingură ketchup
- 40 g brandy
- ½ linguriță sare
- 1 - 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 30 g fistic sărat, fără coajă
- 40 g vișine
- 200 g fileuri de piept de rață, afumate, feliate (aprox.1-2 mm)
- 250 g ardei roșii copți, conservați
- 200 g piept de pui file, fără piele, tăiat felii (aprox. 5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 401 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotlet de porc sous-vide
2h
Budincă cu ciocolată și pere, la aburi
1h 10 min
Tarte portugheze cu cremă (Pastéis de Nata)
55 Min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4 Std. 10 Min
Batoane energizante de ciocolată
1 Std.
Salată de quinoa cu pui și avocado
1 Std. 15 Min
Tort de Crăciun (cu preparare rapidă)
Brak ocen
Amestec de semințe și migdale crude
Brak ocen
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Salată de căpșune cu vinegretă Xeres caramelizată
Brak ocen
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1 Std.
Tarte cu brânză de capră și ceapă caramelizată
1h 5min