Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 20 žampiónů portobello, čerstvých, velkých
- 2 červené chilli papričky, čerstvé, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 100 gramů červené cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele
- 150 gramů čerstvého sýru
- 200 gramů sýru cheddaru, na kousky
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 389 kJ / 94 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1小时 20 分钟
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 分钟
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1小时
Citrónové máslo s petrželí
50 分钟
Rebarborové čatní
1 Std. 30 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 分钟
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35 分钟
Rybí guláš s krevetami
45 Min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 分钟