Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 20 žampiónů portobello, čerstvých, velkých
- 2 červené chilli papričky, čerstvé, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 100 gramů červené cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele
- 150 gramů čerstvého sýru
- 200 gramů sýru cheddaru, na kousky
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 389 kJ / 94 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 Std.
Houbové karbanátky
25 min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1 Std. 30 Min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 godz. 25 min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 min
Okurková raita s mátou
25 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Cuketová polévka s chorizem
1 Std.
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 godz. 15 min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1ωρ. 35 λεπτ.