Urządzenia i Akcesoria
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1180 gramů
Składniki
-
40 - 80 gramů másla
-
500 - 1000 gramů mléka
-
40 - 80 gramů hladké mouky
-
1 - 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
2 - 4 špetky pepře černého, mletého
-
2 - 4 špetky muškátového oříšku, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
184.4 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
402.3 kJ /
96.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zahušťování na TM6
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 min
Mléčné knedlíky
40 min
Restovaná cibule a česnek
20 min
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
50 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1 godz.
Sýrová pomazánka Almogrote
1 godz.
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Bavorské knedlíčky do polévky
1 godz.
Noky s kyselým zelím
50 min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 godz. 30 min
Bešamelová omáčka
15 min