
Wersje kompatybilne
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème au chocolat blanc
- 90 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 70 g de crème fraîche
Le gâteau au chocolat noir
- 110 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 65 g de farine de blé et un peu pour les ramequins
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 788.5 kcal / 3283.8 kJ
- Białko
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 53.3 g
- Węglowodany
- 64 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.5 g
- Sód
- 83.8 mg