Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g batata p/ cozer cortada em pedaços
- 100 g cornichons escorridos, cortados em pedaços (reserve o líquido)
- 300 g mistura de pimentos cortados em pedaços
- 30 g óleo de girassol
- 300 g cebola cortada em oitavos
- 700 g salsichas (salsichas de caça, salsichas de carne, salame, etc.) cortadas às rodelas
- 50 g chucrute picado
- 150 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de mostarda
-
2
c. chá cheia caldo de legumes caseiro
lub 2 cubos de caldo de legumes - 250 g água
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- 4 c. chá de natas azedas, 10% gordura
- 4 rodelas de limão
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2760.1 kJ / 659.7 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1475.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Risoto milanese
25 Min
Manteiga de sálvia e limão siciliano
Brak ocen
Pêssego Tônica
Brak ocen
Ghee
1h 5min
Pastelera de choclo (pudim de milho)
1óra
Pierogi com carne
1óra
Manteiga ghee
1óra 10p
Trouxas de alheira com chutney de uva
Brak ocen
Limonada
5 min
Mazurki
3óra
Tiramisù
5hod. 20min