蔬皮脆片與乳酪球

蔬皮脆片與乳酪球

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 個

Składniki

蔬菜皮
  • 紅蘿蔔 取皮。選用有機、清洗乾淨(詳見要訣)
    100 - 150 克
  • 1 茶匙
  • 1 小撮
  • 胡椒粉
    1 小撮
奶酪球
  • 菲達乳酪
    200 克
  • 奶油乳酪
    150 克
  • 新鮮檸檬汁
    5 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 86.4 kcal / 361.9 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 304.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie