
Urządzenia i Akcesoria
蔬皮脆片與乳酪球
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 個
Składniki
蔬菜皮
-
紅蘿蔔 取皮。選用有機、清洗乾淨(詳見要訣)100 - 150 克
-
油1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
胡椒粉1 小撮
奶酪球
-
菲達乳酪200 克
-
奶油乳酪150 克
-
新鮮檸檬汁5 克
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
86.4 kcal /
361.9 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
304.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

用低溫烘培自製美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
2h 30min
1h 30min
7h
1h 45min
1h 45min
1h 50min
3h 5min
40min
30min
2h 30min
2h 30min
2h 20min