Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bateador
- 240 g de suero de leche (ver tip)
- 120 g de aceite vegetal
- 180 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 300 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de colorante, rojo
- 3 huevos
- 360 g de harina de trigo
- 2 cdas de cocoa en polvo
- 2 cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal
Glaseado
- 240 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 90 g de queso crema, en cubos
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 300 g de azúcar glass
Montaje
- 500 g de chispas de chocolate blanco
- 1 ½ cdita de aceite de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Donas
2h
Nuggets de pollo (Hestan Cue™)
20 Min
Betún de queso crema
5 Min
Galletas glaseadas
1 Std. 30 Min
Galletas de mermelada
1 Std. 30 Min
Árboles de navidad de galleta
45min
Pastel floral
2h
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Pastel double fudge
3 Std.
Betún de queso crema
5 Min
Pasta para galletas
1 Std.
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min