![Cupcakes y cake pops de red velvet Cupcakes y cake pops de red velvet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7857494-e5e1-4f49-b51d-d078fed69683/Derivates/99e5b10a-cefc-463f-a17a-12fe1e625e9b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bateador
- 240 g de suero de leche (ver tip)
- 120 g de aceite vegetal
- 180 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 300 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de colorante, rojo
- 3 huevos
- 360 g de harina de trigo
- 2 cdas de cocoa en polvo
- 2 cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal
Glaseado
- 240 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 90 g de queso crema, en cubos
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 300 g de azúcar glass
Montaje
- 500 g de chispas de chocolate blanco
- 1 ½ cdita de aceite de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hot cakes
40 min
Red velvet
1 Std. 30 Min
Muffins con chispas de chocolate
1 godz.
Pastel de invierno decorativo
3h 25min
Bizcocho de vainilla
30 min
Galletas con chispas de chocolate
50min
Betún de mantequilla básico
10 min
Betún de queso crema
5min
Hot cakes
25 min
Paletas heladas de fresa
6h
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Galletas glaseadas
1 Std. 30 Min