Urządzenia i Akcesoria
Gegrilde kaas met champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 stuks
Składniki
-
bulgur120 g
-
water410 g
-
olijfolie70 g
-
bloem480 g
-
verse gist10 g
-
zout10 g
-
bloem om te bewerken
-
Cheddar kaas in stukken80 g
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
mozzarella in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd200 g
-
suiker1 tl
-
balsamicoazijn (opcjonalnie)15 g
-
ciderazijn20 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterseliebladeren5 g
-
boter in stukken20 g
-
400 g verse champignons, de Paris, in stukkenverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken400 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
boter om te bakken3 - 4 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
733.4 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
2309.6 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Vegan jus
40 min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Soja yoghurt
12 godz. 15 min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.
Yoghurt met appel en bosbessen
12 godz. 40 min
Yoghurt met rode vruchten
12 godz. 20 min