Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (opcjonalnie)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
lub 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Białko
- 18.4 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 733.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Minuut koolsla
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Beef Wellington
10h 10 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Kalkoenburgers
1h 25min
Vegan mayonaise
Brak ocen