Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
TM6 TM5

Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 10 g sıvı yağ
  • 5 g hardal
  • ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
  • ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
  • ¼ tk kuru maydanoz (opcjonalnie)
  • 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
  • 700 g su
  • 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
  • 200 g kırmızı hokkaido kabağı
  • 100 g soğan
  • 3 - 4 tutam karabiber
  • 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 100 g süt
  • 2 tutam muskat, toz
  • 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
1578 kJ / 377 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
12.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy