Wersje kompatybilne
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (opcjonalnie)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Brak ocen
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Brak ocen
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Çırpılmış Yumurta
10 Min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4u.