Wersje kompatybilne
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (opcjonalnie)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Defne Yapraklı Adaçayı
Brak ocen
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Brak ocen
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h