Urządzenia i Akcesoria
Kødboller i tomatsauce med ris
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
Kødbollefars
-
brød skåret i mindre stykker40 g
-
mælk100 g
-
parmesanost skåret i mindre stykker (2-3 cm)40 g
-
persille, frisk kan undlades3 kviste
-
fed hvidløg1
-
kalkun, hakket200 g
-
svinekød, hakket200 g
-
æg2
-
oregano, tørret (opcjonalnie)½ tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
Tomatsauce og dampning af kødboller
-
selleri skåret i mindre stykker20 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker70 g
-
rød chili, tørret (opcjonalnie)1 tsk
-
løg skåret i mindre stykker90 g
-
olivenolie til at smøre med40 g
-
hakkede tomater400 g
-
vand100 g
-
basilikumblade5
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Dampet ris
-
vand1000 g
-
salt1 tsk
-
olivenolie20 g
-
ris, basmati200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1530.3 mg
Białko
31.8 g
Kalorie
2973.8 kJ /
710.8 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen