
Urządzenia i Akcesoria
Asparges og kartofler med hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
Asparges og kartofler
-
vand600 g
-
salt1 tsk
-
sukker1 knivspids
-
smør, usaltet (opcjonalnie)5 g
-
kartofler små, eller skåret i mindre stykker (se tip)700 - 750 g
-
asparges hvid eller grøn1000 - 1500 g
Hollandaise
-
vand20 - 40 g
-
citronsaft10 - 20 g
-
smør, usaltet175 - 350 g
-
æggeblommer4 - 8
-
salt½ tsk
-
peber, stødt1 - 2 knivspids
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
698 kcal /
2919 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
58.5 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen