Farsbrød

Farsbrød

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 skiver

Składniki

  • vand
    400 g
  • æg
    6
  • hvidt brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker
    50 g
  • mælk
    100 g
  • olie
    20 g
  • løg skåret i halve
    80 g
  • blandet hakket kød (fx svine- og oksekød)
    800 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • sød paprika
    ½ tsk

Wartości odżywcze na 1 skive

Kalorie 166 kcal / 694 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie