
Urządzenia i Akcesoria
Farsbrød
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 skiver
Składniki
-
vand400 g
-
æg6
-
hvidt brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker50 g
-
mælk100 g
-
olie20 g
-
løg skåret i halve80 g
-
blandet hakket kød (fx svine- og oksekød)800 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
sød paprika½ tsk
Wartości odżywcze na 1 skive
Kalorie
166 kcal /
694 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
50 min
25 min
No ratings
No ratings
50 min
No ratings
No ratings
No ratings
No ratings
No ratings
25 min
No ratings