Urządzenia i Akcesoria
Farsbrød
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 skiver
Składniki
-
vand400 g
-
æg6
-
hvidt brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker50 g
-
mælk100 g
-
olie20 g
-
løg skåret i halve80 g
-
blandet hakket kød (fx svine- og oksekød)800 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
sød paprika½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Butter chicken
50 min
Jalisco kødsovs
30 min
Fajitas med oksekød
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen