Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Calabaza cocida
- 300 g de agua
- 150 g de calabaza en trozos (2-3 cm)
Bundt cake
- mantequilla para engrasar
- harina de repostería para espolvorear
- 6 huevos
- 280 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de vainilla líquida
- 130 g de aceite de girasol
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 150 g de agua
Glaseado blanco
- 100 g de azúcar
- 15 g de clara de huevo
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1066 kJ / 255 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 51.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Bizcocho Streusel
2h
Bartolos
40 min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 godz. 30 min
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5h
Cobbler de caqui, pera y chocolate
45 min
Cake de yogur y chocolate
1 godz. 30 min
Magdalenas de naranja
1h
Muffins de calabaza y manzana con copos de avena
1h
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 godz. 20 min