Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum

Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 skammtar

Składniki

Majónes
  • sólblómaolía
    150 g
  • egg
    1
  • svartur pipar
    ½ tsk
  • sítrónusafi
    1 tsk
  • Dijon sinnep
    2 tsk
  • kapers saxað
    2 tsk
  • salt eftir smekk
    1 - 2 hnífsoddur
  • vorlaukur snyrtur og skorinn í bita (u.þ.b. 3 cm)
    6
  • sítróna aðeins börkurinn
    ½
  • ferskt tarragon aðeins laufin
    2 stönglar
  • ferskt dill aðeins laufin
    2 stönglar
  • laxabitar, roðlausir (u.þ.b. 150 g hver), í bitum (u.þ.b. 3 cm)
    3
  • grænar baunir, frosnar
    80 g
  • salt
    ½ tsk
Kúrbítskartöflur
  • parmesan ostur skorpa fjarlægð og skorin í bita (3 cm)
    60 g
  • hvítt brauð
    60 g
  • egg
    1
  • salt
    1 tsk
  • svartur pipar
    ¼ tsk
  • kúrbítur skorið í kylfur (5 cm x 1 cm)
    300 g
Borgarar
  • ólífuolía
    2 msk
  • brioche hamborgarabrauð
    4
  • kirsuberjatómatar skorinn í helminga
    160 g
  • salatblöð til að þjóna
    8

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skammtur

Sód 1706.8 mg
Białko 44 g
Kalorie 4189.5 kJ / 997.5 kcal
Tłuszcz 71.6 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie