Kremalı Mantarlı Et
TM5 TM6

Kremalı Mantarlı Et

4.1 (28 ocen)

Składniki

  • 1000 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (12 cm x 1 cm x 1 cm)
  • 2 yk zeytinyağı
  • 1 ¼ tk tuz
  • ½ tk toz karabiber
  • 130 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 2 diş sarımsak
  • 40 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 550 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
  • ¼ tk kuru kekik, damak tadına göre
  • 100 g su
  • 2 yk mısır nişastası
  • 2 yk soğuk su
  • 1 yk Dijon hardalı
  • 50 g krema
  • 5 g maydanoz, sadece yaprakları, ince kıyılmış
  • 1 dal dereotu yaprağı, ince kıyılmış

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
2882.5 kJ / 689.6 kcal
Białko
52.4 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
49 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy