Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Studentenfutter (siehe Tipp)
- 60 g Butter, weich, in Stücken
-
60
g brauner Zucker
lub 60 g Zucker - 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 80 g Haferflocken, zart
- 60 g Kokosraspeln
- 50 g Mehl
- ¼ TL Natron
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 50 g Studentenfutter
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 931 kJ / 223 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 93 mg