
Urządzenia i Akcesoria
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
cashewnødder, rå plus ekstra til pynt10 g
-
basilikumblade4
-
naturel yoghurt120 g
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
olivenolie20 g
-
røget paprika, stødt½ teske
-
salt½ teske
-
vand500 g
-
kyllingebryst, uden skind400 g
-
grønkål skåret i skiver (5 mm)150 g
-
kiwi halveret, skåret i skiver (5 mm)200 g
-
feta ost smuldret100 g
-
lime skåret i skiver1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
369.3 kcal /
1544.8 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
613.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
15 Min
50 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
25 Min