Dampet kylling med feta- og kålsalat

Dampet kylling med feta- og kålsalat

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • cashewnødder, rå plus ekstra til pynt
    10 g
  • basilikumblade
    4
  • naturel yoghurt
    120 g
  • hvidløgspulver
    1 knivspids
  • olivenolie
    20 g
  • røget paprika, stødt
    ½ teske
  • salt
    ½ teske
  • vand
    500 g
  • kyllingebryst, uden skind
    400 g
  • grønkål skåret i skiver (5 mm)
    150 g
  • kiwi halveret, skåret i skiver (5 mm)
    200 g
  • feta ost smuldret
    100 g
  • lime skåret i skiver
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 369.3 kcal / 1544.8 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 613.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie