
Urządzenia i Akcesoria
Krydret marokkansk linsesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
løg cut in halves150 g
-
olivenolie40 g
-
ingefær, stødt1 tsk
-
koriander, stødt1 tsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
sød paprika1 tsk
-
sort peber, stødt plus extra to taste
-
kanel, stødt½ tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
-
muskatnød, stødt¼ tsk
-
vand750 g
-
grøntsagsfond2 tsk med top
-
røde linser, tørret100 g
-
hakkede tomater800 g
-
salt adjust to taste1 knivspids
-
korianderblade, friske leaves only, to garnish2 - 3 kviste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
236 kcal /
991 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
45 min
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
35 min
Brak ocen
Brak ocen