Τσιαπάτα με παντζάρι

Τσιαπάτα με παντζάρι

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
12 φέτες

Składniki

  • ντίνκελ σε σπόρους
    250 γρ.
  • αλεύρι ντίνκελ και λίγο ακόμη για το πασπάλισμα
    250 γρ.
  • ξηρή μαγιά
    2 ¼ κ.γλ.
  • θαλασσινό αλάτι
    2 κ.γλ.
  • νερό
    375 γρ.
  • παντζάρι ξεφλουδισμένο και κομμένο στα τέσσερα (περίπου 100 γρ.)
    1
  • παγάκια
    10

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 φέτα

Sód 378.2 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 681.2 kJ / 162.2 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 27.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...