Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g Babyspinat, frisch
lub 150 g Blattspinat, frisch - 300 g Milch
- 2 Eier
- 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 260 g Weizenmehl Type 1050
- ¾ TL Salz
- 120 g Möhren, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Schmand
- 250 g Quark
- 100 g Feta, in Stücken
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- neutrales Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 630 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30 min
Spinat-Frischkäse-Pfannkuchen-Wrap
1h
Regenbogen-Fladenbrot
1 godz. 10 min
Frühlingsgemüse in Blätterteig
1 godz. 20 min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1h
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 min
Gefüllte Spinattortillas
1h
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Couscous-Taler
40 min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30 min
Porree-Käse-Kaiserschmarrn
50 min