Urządzenia i Akcesoria
Kembang kol berlumur keju
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 porsi
Składniki
-
200 g keju Cheddar, potong kecil-kecilkeju Gruyère potong kecil-kecil200 g
-
air500 g
-
kembang kol (berkisar 1000 g), potong cabang kuntum1
-
tepung terigu50 g
-
mentega40 g
-
susu500 g
-
garam tambahkan sesuai selera½ sdt
-
lada putih bubuk tambahkan sesuai selera2 jumput
-
pala bubuk (opcjonalnie)1 - 2 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
17 g
Kalorie
1273 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sayur Lodeh
45min
Pasta Ragout Sayur
Nessuna valutazione
Pasta dengan Sayuran
Nessuna valutazione
Sup Kacang Tolo dengan Sayuran
Nessuna valutazione
Tumis Tahu dan Jamur
25min
Tumis Kembang Tahu dan Goji Berry
20min
Telur Orak-Arik dengan Bawang Bombai
25min
Tumis Jamur Kuping dan Nanas
Nessuna valutazione
Tumis Pepaya Muda
Nessuna valutazione
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Nessuna valutazione
Sweet and Sour Tofu Bowl
1h 50min
Couscous tahini bowl
Nessuna valutazione