Urządzenia i Akcesoria
Caramel and Vanilla Pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
Caramel Sauce
-
9 oz brown sugarsugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold, in one cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
vinegar1 tbsp
Tart Base
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces5 oz
-
sugar3 ½ oz
-
large egg1
Vanilla Whipped Cream
-
sugar1 ½ oz
-
vanilla bean pod seeds only1
-
heavy whipping cream chilled10 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22 mg
Białko
4 g
Kalorie
1869 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Country Peach and Custard Pie
1 godz. 50 min
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1 godz. 20 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Spicy turkey skewers
1 godz.
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 godz. 15 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Bread Pudding
50 min
Crumpets
1 godz. 15 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Thick and Creamy Custard
15 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min