Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fondant
- 4 oz mini marshmallows
- 1 lime, zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice
- 8 oz confectioners sugar
- salt, to taste
- food coloring, desired color
- 35 oz water
Brittle
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in. x 1 in.)
- 9 oz brown sugar
- 37 ½ oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
Cookie Dough
- 4 oz unsalted butter, in pieces
- 4 oz confectioners sugar, plus extra to dust
- 9 ½ oz all-purpose flour
- ¼ tsp sea salt
- ½ tsp almond extract
- 1 tsp vanilla extract
- 1 large egg
- 1 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 356 kJ / 85 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 21 mg
Alternatywne przepisy
Maple Caramel Dip
30 min
Devil's Food Cake
1j 20 menit
Guava Paste Cookies (Metric)
45 Min
Black Velvet Halloween Cake
1j
Cake Pops
2j
Classic Yellow Cake
1j 30 menit
Chocolate Fudge Cake
2j
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Vanilla Cupcakes
1h 10 min
Sugar Cookies
1j 30 menit
Rainbow Fruit Tart
1 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min