Rainbow Cake
TM6 TM5

Rainbow Cake

3.4 (36 ocen)

Składniki

Cake Batter

  • 7 ½ oz unsalted butter, room temperature, cut into pieces
  • 14 oz sugar
  • 3 large eggs
  • 12 oz whole milk
  • 13 oz all-purpose flour
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 6 gel food coloring, (blue, green, yellow, orange, purple and pink)

Frosting

  • 7 oz bakers sugar
  • 35 oz heavy whipping cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3067 kJ / 733 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy