
Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Cake
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 portions
Składniki
Cake Batter
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces7 ½ oz
-
sugar14 oz
-
large eggs3
-
whole milk12 oz
-
all-purpose flour13 oz
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 pinch
-
gel food coloring (blue, green, yellow, orange, purple and pink)6
Frosting
-
bakers sugar7 oz
-
heavy whipping cream chilled35 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
733 kcal /
3067 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

For Kids
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone