
Wersje kompatybilne
Χοιρινό φιλέτο με μαυροδάφνη και πουρές κάστανου
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Χοιρινό φιλέτο με μαυροδάφνη
- ½ κ.γλ. αλάτι
- ¼ κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 - 4 χοιρινά φιλέτα (συνολικά 1000 γρ.)
- 120 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι
- 150 γρ. γλυκό κρασί Μαυροδάφνη
- 50 γρ. κονιάκ (μπράντυ)
- 50 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα, χωρίς κουκούτσια
-
1
κ.σ. πάστα ζωμού κρέατος, σπιτική
lub 1 κύβο ζωμού κρέατος - 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι μόνο τα φύλλα του
- 250 γρ. νερό
Πουρές κάστανου και Ολοκλήρωση
- 50 γρ. κρεμμύδι κομμένο στη μέση
- 350 γρ. γάλα
- 400 γρ. κάστανα, προβρασμένα, αποφλοιωμένα
-
1
κ.σ. πάστα ζωμού κρέατος, σπιτική
lub 1 κύβο ζωμού κρέατος - 30 γρ. βούτυρο
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 920 kcal / 3849 kJ
- Białko
- 32 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Węglowodany
- 58 g