Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g su
- 500 g pancar, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 nar, ayıklanmış
-
300
g armut, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, parçalara bölünmüş
(2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 14.17 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yulaf Sütü
25 Min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Brak ocen
Zerdeçallı Yeşil Çay
Brak ocen
Narlı Pancar ve Armut Püresi
Brak ocen
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Buharda Göz Yumurta
15 Min
Havuçlu Cevizli Kek
2 Std. 45 Min