
Urządzenia i Akcesoria
蜜蜂糖霜蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
35 塊
Składniki
蛋糕體
-
蛋5 顆
-
糖140 克
-
中筋麵粉380 克
-
香草糖 (約8克)1 包
-
泡打粉20 克
-
牛奶230 克
-
葵花油200 克
-
檸檬皮屑½ 顆
糖霜
-
奶油乳酪450 克
-
原味優格75 克
-
糖120 克
-
檸檬皮屑½ 顆
-
新鮮檸檬汁15 克
巧克力淋醬
-
黑巧克力 ,切塊100 克
-
葵花油10 克
-
杏桃, 罐頭 (半圓形),瀝乾(淨重約480克)35 塊
-
杏仁片50 克
-
硬質糖果 (opcjonalnie) (食用眼睛糖珠)70 粒
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
209.3 kcal /
875.5 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
88.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小主廚當家
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan