Urządzenia i Akcesoria
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
449.3 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Brak ocen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Gekruide noten
45 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10 min