Wersje kompatybilne
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 449.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Cholent
Brak ocen
Azteca taart
1 godz.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10 min
Gozleme
1h 40min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Paella met kidneybonen
55 min
Koolsoep
50 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen