Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de mini bretzels, salés
- 100 g de fromage à tartiner
- 40 g de beurre
- 2 c. à café de paprika doux
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre, moulu
- 200 g de camembert, coupé en morceaux (2 cm)
- 1 concombre, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (0,5 cm) et en bâtonnets (1 mm x 3 cm)
- 4 olives dénoyautées, coupées en rondelles
- 1 poivron rouge, coupé en triangles (1 cm)
- 12 pignons de pin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 997.2 kJ / 238.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 429.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de l’armailli
50min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Pie au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Véganaise - mayonnaise végane
15min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Soupe au vin de Soleure
1h
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Mini-plumcake au yogourt
40min
Pain de viande rapide
55min
Macaronis à la montagnarde
30min
Linguine saumon et vodka
20min