Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
-
300
g havuç, soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu, ev yapımı
lub 300 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Brak ocen
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Brak ocen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Donmuş Meyve Püresi 2
Brak ocen
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min