Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
-
300
g havuç, soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu, ev yapımı
lub 300 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Brak ocen
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min