Urządzenia i Akcesoria
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Stück
Składniki
-
Magerquark250 g
-
Milch100 g
-
Zucker190 g
-
Öl80 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Backpulver2 geh. TL
-
Speisestärke40 g
-
Aprikosen-Hälften, aus der Dose8
-
Butter in Stücken50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
257 mg
Białko
11 g
Kalorie
2133 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 godz.
Kirschtaschen
1 godz.
Gefüllter Hefekranz
2 godz. 15 min
Spiegelei-Muffins
2 godz.
Erdbeer-Streusel-Taler
2 godz. 20 min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2 godz. 30 min
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 godz. 45 min
Schoko-Erdbeer-Rolle
5 godz.
Hefeteig-Nikoläuse
2 godz.
Ostereier-Kekse
2 godz.
Osterkränzchen
1 godz. 30 min
Quark-Osterhasen
1 godz. 10 min