炒牛肉块(五分熟)
TM6

炒牛肉块(五分熟)

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 1 瓣 蒜头
  • 250 克 牛肉块,去筋 ,切成小块(3厘米),用厨房用纸将水分吸干
  • 2 - 3 小撮 盐 (opcjonalnie)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 一份食谱
Kalorie
1886.6 kJ / 449.2 kcal
Białko
51.2 g
Węglowodany
0.5 g
Tłuszcz
27.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Błonnik
0.7 g
Sód
569.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy