Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos duros
- 100 g de poro, en rebanadas
- 1 zanahoria, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 1 pechuga de pollo, deshuesada y sin piel, en trozos
- 2 cubos de caldo
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 750 kJ / 180 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de pollo con arroz
35min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Sopa de lentejas
1h 30 min
Carne en su jugo
35min
Caldo de pollo con fideos
35min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Pasta con carne molida
45 min
Frijoles charros
35min
Guiso de frijoles con tubérculos
20 min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Frijoles negros
25 min
Puré de papa criolla y crema de coco
40 Min