Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 400 g de arroz
- 500 g de carne molida de res
- 1 huevo
Relleno
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite vegetal
- 700 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2367.2 kJ / 565.8 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 52.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 132.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Keppe charola
1h 40 min
Nieve de frutos rojos
20 min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3h 40min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 Min
Los alfajorcitos de mi abue
1 godz. 45 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30 min
Kipe charola
1h 30 min
Fetuccine Alfredo
35min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min
Salsa pomodoro
40 Min
Jalá
2 godz.
Crepas, receta básica
1h 20 min