Urządzenia i Akcesoria
Kipe de arroz
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 porciones
Składniki
Masa
-
400 g de arroz
-
500 g de carne molida de res
-
1 huevo
Relleno
-
100 g de cebolla en trozos
-
2 dientes de ajo pelados
-
15 g de aceite vegetal
-
700 g de carne molida de res
-
1 cdita de sal
-
1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
-
1000 g de aceite vegetal para freír
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
132.8 mg
Białko
10 g
Kalorie
2367.2 kJ /
565.8 kcal
Tłuszcz
52.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina judía ll
20 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Sopa de betabel con tostada gourmet
50 min
Tortillas de nopal (Black Diamond)
40 min
Calzones
1 godz. 30 min
Kipe charola
1 godz. 30 min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3 godz. 20 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Adobo con carne
50 min
Estofado de res
1 godz. 40 min
Cerdo con frijoles estilo Tex-Mex y tortillas TM6
1 godz. 20 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Keppe charola
1 godz. 40 min