Urządzenia i Akcesoria
Backmischung für Vollkornbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Weizen300 g
-
Haselnüsse100 g
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Dinkelmehl Type 630100 g
-
Salz2 TL
-
Mohn50 g
-
Haferflocken, kernig100 g
-
Sesam50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Sód
4684 mg
Białko
77 g
Kalorie
10498 kJ /
2509 kcal
Tłuszcz
114 g
Błonnik
74.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
336 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes auf die Schnelle
50min
Schoko-Müsliriegel
1h
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min
Dinkel-Knäckebrot
2h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Möhren-Müsli-Brot
2h 30min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Backmischung für Brownies
10min
Dinkel-Knuspermüsli
45min