Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte-Mandel-Aufstrich
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Schraubgläser
Składniki
-
Eiweiß1
-
Salz½ TL
-
Zucker120 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zimt1 TL
-
Mandeln400 g
-
Sonnenblumenöl50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
50 g
Kalorie
7276 kJ /
1738 kcal
Tłuszcz
131 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2021
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cheddar-Mandeln
45 min
Schoko-Nougat-Butter
10 min
Zitronen-Ingwer-Jellys
1 godz. 30 min
Weihnachts-Cappuccino-Pulver
5 min
Zimt-Vanille-Zucker
5 min
Knusperstangen
1 godz.
Apfel-Zimt-Bällchen
30 min
Nougat-Spekulatius-Plätzchen
2 godz.
Toffee-Nuss-Aufstrich
15 min
Haselnussaufstrich
20 min
Erdnuss-Salz-Schoko-Aufstrich
12 godz. 30 min
Orangen-Marzipan-Marmelade
25 min