Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa holandesa
- 4 yemas de huevo
- 50 g de agua
- 130 g de mantequilla en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 g de zumo de limón
Huevos mollet
- 4 huevos "M"
- 750 g de agua
Entraña y cebolla salteada
- 20 g de aceite de oliva
- 70 g de cebolla en juliana
- 250 g de entraña de ternera en tiras de 1 cm
- 4 rebanadas de pan
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 3 - 5 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2334.5 kJ / 558 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 44.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 609.6 mg
Alternatywne przepisy
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Minitostas de falso tartar de tomate
20min
Cheese roll tree
1 godz. 15 min
Ensalada de langostinos y melocotón con aderezo de limón (Al vacío)
50min
Cóctel de nieve
15 Min
Enciende la magia
1 godz.
Gyros de remolacha con salteado de pollo
45min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Bocaditos con gambón
20min
Cebolla caramelizada (100 g)
25min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2 godz. 35 min
Cóctel nevado
10 min