Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla morada, fileteada
- ½ - 1 chile rojo, fresco, cortado en juliana
- 200 g de azúcar mascabado
- 1 cditas de sal, o al gusto
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 221 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1h
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min
Paté de aceitunas
15min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1h 20 min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Mermelada de cebolla
1h 45 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Queso con pimientos confitados
50 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min