Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água fria q.b. p/ hidratar (200 g aprox.)
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- 10 g açúcar
- 65 g chocolate branco partido em pedaços
- 150 g morangos lavados, mais q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1683 kJ / 403 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 31.83 g
- Tłuszcz
- 28.66 g
- Błonnik
- 1.21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pão-de-ló de chocolate
1h
Biscoitos de leite condensado
45min
Mousse de chocolate branco e morango para 8
2hod. 10min
Cake pops monstro das bolachas
3h
Papelotes de pescada e legumes a vapor - TM6
1h
Sangria de rosé com melancia
15 Min
Açúcar de framboesa
5min
Molho de chocolate
15 Min
Omelete de raiz de salsa
45min
Esparguete preto com camarão
45min
Barras de leite condensado e chocolate
1h
Massa para brincar
25min