
Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
-
de sucre250 g
-
de crème liquide 30-40% M.G.70 g
-
d'eau30 g
-
de jus de citron (voir conseil)1 c. à café
-
de beurre froid, en morceaux (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
de lait1200 g
-
de maïzena80 g
-
oeufs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1116 kJ /
267 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks