Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless cut in 4-6 pieces, trimmed800 g
-
onions sliced110 g
-
fresh rosemary1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
barbecue sauce plus extra for serving510 g
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves for serving
-
hamburger buns6
-
red onion thinly sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Noodle Soup
35 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Cheesy Animal Rolls
2 godz. 20 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Christmas Quesadillas
55 min
Sunrise Margarita (Non-alcoholic)
10 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Caprese Omelette
30 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min