Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless cut in 4-6 pieces, trimmed800 g
-
onions sliced110 g
-
fresh rosemary1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
barbecue sauce plus extra for serving510 g
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves for serving
-
hamburger buns6
-
red onion thinly sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Snowdrop Cocktail
1 godz. 10 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1 godz. 10 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min