Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless cut in 4-6 pieces, trimmed800 g
-
onions sliced110 g
-
fresh rosemary1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
barbecue sauce plus extra for serving510 g
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves for serving
-
hamburger buns6
-
red onion thinly sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Meatloaf
1 godz. 30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min