Vollkorn-Fladenbrot
TM6 TM5

Vollkorn-Fladenbrot

3.7 (24 oceny)

Składniki

  • 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
  • 10 g Trockenhefe
  • 1 TL Honig
  • 150 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 350 g Weizen-Vollkornmehl
  • 1 ¼ TL Salz
  • 1 Eigelb
  • 1 TL Schwarzkümmel-Samen

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
2209 kJ / 528 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
102 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy