
Urządzenia i Akcesoria
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蛋 (約53-63克)5 顆
-
鹽1 小撮
-
牛奶150 克
-
糖60 克
-
麵粉120 克
-
自製香草糖5 - 10 克
-
檸檬皮屑2 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽2 大匙
-
葡萄乾2 大匙
-
冰糖粉 ,裝飾用2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
419.5 kcal /
1755.3 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan